Анкета на “Уеб Силистра”: Силистра е непочистен град през зимата

Share This:


Традиционната анкета на електронната медия “Уеб Силистра” показа, че Силистра на практика е непочистен град през зимата. Това показват крайните резултати в допитването, чийто въпрос бе: “Доволни ли сте от зимното почистване на града”.
Целта на проведеното традиционно анкетно проучване бе да се идентифицира мнението на гости и жители на Силистра за зимното почистване, чийто ангажимент е на местната община.
Сайтът “Уеб Силистра” поддържа тази анкета с най-различни въпроси, които засягат обществения живот в дунавския град и проблемите, свързани с отношението на институциите към тях, както и да се очертаят проблемните области.
Възможните отговори на въпроса “Доволни ли сте от зимното почистване на града” в поредната анкета на сайта “Уеб Силистра” бяха три – “Да”, “Не” и “Не мога да преценя”.
Недоволни от работата на общината и ангажиментите й към зимното почистване са 79% от участниците в анкетата. На обратното мнение са 16%, а тези, които не могат да преценят, са едва 5%, сочат крайните резултати.

****

Участвайте в традиционните анкети на сайта “Уеб Силистра”, бъдете активни.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com