Вяра Емилова: МАСКИТЕ НА НОВИТЕ ПАРТИИ ПАДНАХА НА ВТОРИЯ ДЕН ОТ НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ

Share This:


МАСКИТЕ НА НОВИТЕ ПАРТИИ ПАДНАХА НА ВТОРИЯ ДЕН ОТ НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ, това написа във Фейсбук народният представител от БСП за България, от област Силистра Вяра Емилова.

Мораториумът върху раздаваните от кабинета в оставка концесии, стотици милиони от джипката, пръскането на милиарди от фискалния резерв с решения и постановленията на правителството за незнайно какви цели без санкция на парламента свали маските в парламента днес.

БСП подкрепи и предложението да се създаде комисия за ревизия на управлението на Борисов за последните 10 години.

“Има такъв народ”, Изправи се, мутри вън и „Да, България“ спонтанно гласуваха срещу предложението на Корнелия Нинова за мораториума.

Започна да се изяснява ролята на партията на Слави Трифонов.

След прегласуване партиите на Трифонов, Манолова и Христо Иванов се опитаха да се поправят и гласуваха “въздържал се”, но картите паднаха.

В крайна сметка с тяхна помощ и с помощта на ДПС мораториумът не мина. Трифонов, Манолова и Иванов – кого обслужихте с вота си и срещу какво?

БСП обаче няма да се предаде. Ние сме в перманентна парламентарна битка от години и затова още следващата седмица внасяме предложението ни за мораториум върху безумното пилеене на пари от кабинета в оставка в отделен закон.

Следващата седмица отново внасяме предложението ни за Мораториум.Внимателно ще следим дебатите и кой как гласува. Илюзиите увяхват бързо! Истината тържествува!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com