Веселина Славчева: БСП е партията, която може да рестартира държавата

Share This:


Веселина Георгиева Славчева е родена на 18 октомври 1985 г. Завършила е НВУ „Васил Левски“ гр. Велико Търново със специалност „Стопанска логистика“, степен бакалавър. Работи като мениджър продажби пенсионни фондове в ПОД „Алианц България“ АД. Семейна с едно дете.

Веселина Славчева е кандидат за народен предствител в листата на БСП за България” от 20 МИР Силистра.

Защо приехте да бъдете в листата на БСП за България?

  • Приех да участвам в листата БСП за България, защото в тази партия виждам единствената алтернатива за справяне с проблемите на обществото и възможност за по-добро бъдеще на България. БСП е единствената партия, която има конкретни политики, както в здравеопазването, икономиката и образованието, така  и във всички останали сектори.

Смятам, че с моето участие в листата ще помогна за по-добър резултат и ще допринеса идеите на партията да стигнат до хората.

Какви са основните проблеми, които стоят пред жителите на региона и как могат да бъдат решени те?

Основните проблеми на региона на първо място са високата безработица и много ниски доходи. Обезлюдяването е също огромен проблем. Не на последно място стои и въпроса с хаоса в здравеопазването.

За справянето с тези проблеми в програмата на БСП са заложени мерки като увеличаване на минималната работна заплата, преизчисляване на пенсиите за един по-добър и достоен живот на нашите родители, баби и дядовци. Също така увеличаване на майчинството през втората година, което да е равно на минималната работна заплата, и много важно-задействане на Дунавската стратегия. Река Дунав може да бъде икономически и транспортен коридор, което би довело до нови инвестиции, нови работни места и съответно развитие на нашия регион.

Кои мерки от програма на левицата са най-работещи и приложими в Силистренския регион?

– Най-работещи за Силистра и областа са мерките, свързани с инвестиции, които биха осигурили работни места и намалили демографската криза.

Разбира се всички останали промени, които ще извърши БСП като семейното подоходно облагане за работещите родители, което ще бъде надградено и за младежите до 26 години, безплатните детски градини и безплатните лекарства за деца до 14 години допълнително ще създадат условия за по-добър живот.

Какви са вашите послания към избирателите?

-Моите послания към избирателите са да повярват на Българската социалистическа партия, защото промените с нея са възможни.

БСП е партията, която може да рестартира държавата.

Защо жителите на Силистра и областа трябва да подкрепят листата на коалицията?

-Жителите на областа, както и на цяла България  трябва да подкрепят листите на БСП, защото ние имаме уникалния шанс да променим статуквото и да получим един нормален живот. На 11 юли  решаваме съдбата  на  нашата държава. Коалиция „БСП за България” е под номер 4 в инегралната блюлетина. Направете правилният избор!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com