Подредиха силистренска фирма сред най-доброто от бизнеса у нас за 2020 година

Share This:


Сайта uspelite.bg направи анализ на българския бизнес през изминалата година.Тя беше една от най-тежките за голяма част от бизнесите. Въпреки това българските предприемачи и мениджъри не се обезкуражиха от пандемията, а положиха големи усилия, за да запазят работните места на служителите си, отношенията си с клиенти и доставчици и да излязат от кризата още по-силни. Нещо повече, българският бизнес също имаше своята сериозна роля в подпомагане на битката с пандемията. Едновременно с това, множество български компании разработиха продукти, решения и иновации, които помагат за решаването на хуманитарната ситуация.

Силистренската компания “Елика-Елеватор” е включена в обзора, като една от проспериращите фирми през годината. Оценена е нейната работа по създаването на прототип на първите луксозни катамарани у нас.

От дружеството очакват през следващата година да са готови завършени прототипи. В момента “Елика” разработва три модела катамарани – два моторни с марката Omaya, както и един ветроходен модел под марката Dondra.

Първите модели са предназначени основно за индивидуални клиенти, докато вторите – за компании, които ги отдават под наем. Ветроходните катамарани са с размери 44 фута (13.5 м), а моторните – 50 и 60 фута (15 и 18 м).

Концепцията на “Елика” е катамараните да съчетават лукс и практичност, както и да са лесни за управление.

Източник: kvorum-silistra.info


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com