Момчетата до 12 години на БК “Доростол” стартираха годината с три убедителни победи

Share This:


Вчера в Силистра, в зала “Дръстър”, при спазване на всички противоепедемични мерки, се изиграха двубоите от третия кръг от Държавното първенство по баскетбол за момчета до 12 г. Силистренският отбор се състезава в Зона Добруджа – А група.

В първият мач младите силистренски баскетболисти победиха отбора на “Ънстопабъл” от град Добрич с разгромния резултат 101:30 /в отделните части 30:11, 24:5, 30:6 и 27:8/

Отборът воден от тандема на Лъчезар и Светла Тодорови, се представи отлично и в следващия двубой за деня – срещу Стар Баскет.

Двубоя срещу последния в класирането позволи в игра да влязат всички резерви, като от началото до края на двубоя домакините не оставиха съмнения, кой ще е крайния победител, а мачът завърши при краен резултат 77:25.

В последния за турнира мач за деня силистренци излязоха срещу силния отбор на “Черн море” от Варна. В този мач доростолци срещнаха по-сериозна съпротива от гостите, но въпреки това с много движение и борба по целия терен успяха да се поздравят с 70:54 /в отделните части 17:10, 18:17, 24:10 и 11:17/.

Източник: kvorum-silistra.info


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com