„БСП за България“ регистрира кореняк-мъглижанката Миглена Филипова за кандидат за кмет на общината

Share This:


Обичам Мъглиж, тук израснах, учих и продължавам да живея в моя град, казва тя

Кандидатът за кмет на община Мъглиж Миглена Филипова, издигната от коалиция „БСП за България“ внесе днес документите за регистрация за изборите на 28 февруари. Тя дойде в Общинската избирателна комисия заедно с народния представител Георги Гьоков и председателя на БСП Дияна Янева, които представиха кореняк-мъглижанката.

Миглена Филипова е член на БСП и живее в Мъглиж. По професия е икономист-финансист, завършила е Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий” – специалността „Финанси на предприятията“. Има над 20 години професионален опит.

„Тя е отговорна, енергична, инициативна и решителна, точно такъв кмет е необходим на своите съграждани. Вярвам че ще управлява компетентно и прозрачно и ще преобрази община Мъглиж.“, обяви Гьоков. По думите на Янева тя ще обедини хората и ще реши проблемите по най-добрия начин, тъй като живее тук 45 години, от деня на своето раждане до днес. Преди дни общинската организация на БСП-Мъглиж единодушно застана зад нейната кандидатура, която бе утвърдена и от Националния съвет на партията.

„Обичам Мъглиж, тук израснах, учих и продължавам да живея в моя град. Желанието на мъглижани за промяна в общинското управление и развитие на условията за живот ме мотивираха да се кандидатирам за кмет. Вярвам, че заедно с жителите можем да превърнем общината в уютно, подредено, чисто и безопасно място за живеене“, каза кандидатът за кмет с номер 9 в бюлетината.

Тя посрещна поздравите на минувачите по центъра, които изразиха радостта си от това, че най-сетне се е регистрирала кореняк-мъглижанка за изборите за общински кмет.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com