Анна Заркова: Дайте ни министри, молим

Share This:


Защото иначе остават свободни минути в програмата на телевизиите, които се запълват с филми и репортажи, а те показват разни неща, които се случват по света и у нас

Имаме с едни приятели към шефовете на телевизиите голяма молба. Ето я. Да дават не по 10, а по 20 интервюта с министри дневно – и не само сутрин и вечер, а и по обедно време. Защо? Защото иначе остават свободни минути в програмата, които се запълват с филми и репортажи, а те показват разни неща, които се случват по света и у нас.

С какво ни пречат тия неща? С това, че докато ги гледаме, забравяме министрите какво са ни разказали. А без техните разкази се разколебава щастливата ни вяра, че живеем безгрижно и радостно в най-богатата и най-некорумпираната държава, че пътуваме по най-дългите магистрали, че ходим по най-гладките плочки на „Графа”, че най–любимата полиция ни пази, че ще „илядим с иляда внуци и приятели”, както нареждат на Коледа бабите…, че Евростат лъготи, че сме граждани на най-бедната и най-корумпираната страна, и че сме част от най–изчезващата нация в света, и че сме първи по смъртност, и последни в пандемията по ваксинация.

Молим, дайте повече министри! Да разказват.

Анна Заркова, фесбук


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com