64 екипа на Енерго Про ще дежурят по време на празничните дни


Тази публикация е прочетена 1243 пъти!

Електроразпределителната компания Енерго Про осигурява 64 дежурни екипа, готови да реагират своевременно при възникване на повреди по електрическите съоръжения на територията на Североизточна България по време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.
Екипите на дружеството, които през празничните дни ще дежурят по график, са оборудвани с необходимите материали и инструменти, средства за комуникация, лични предпазни средства и работно облекло за работа в зимни условия. На разположение на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са 618 специализирани автомобила – багери, автокранове, автовишки, високопроходими автомобили и други. Допълнително за дежурните екипи са осигурени 317 леки коли с нормална проходимост.
В случай на влошаване на метеорологичната обстановка и възникване на извънредна ситуация, компанията е в готовност да ангажира допълнителни ресурси и да пренасочи екипи и техника от един район към друг.
Отчетниците на Енерго Про ще продължат да отчитат по обичайния график консумираната електроенергия, включително и през празничните дни.
Освен аварийните екипи, в денонощен режим на работа ще са и диспечерите на Енерго Про, които управляват електроразпределителната мрежа на територията на областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград.
Без прекъсване на разположение на клиентите по време на Коледните и Новогодишните празници ще бъдат и операторите в телефонния център на компанията на 0700 1 61 61.


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com