Четирима учители от Силистра отличени с наградата “Неофит Рилски”


Тази публикация е прочетена 2073 пъти!

Четирима педагози от Силистра са носители тази година на грамотата “Неофит Рилски”, съобщиха от Регионалното управление по образованието в дунавския град. Наградите са присъдени съгласно заповед на министъра на образованието и са за дългогодишна, цялостна професионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.
Отличените педагози са Вяра Стоянова Георгиева – старши учител по биология и здравно образование в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Дарина Иванова Панова – старши начален учител в ОУ „Отец Паисий“, Галина Костадинова Тодорова – старши учител по математика в ПМГ „Св. Кл. Охридски“ и Наталия Георгиева Крумова – старши учител по професионална подготовка в ПГСУАУ „Ат. Буров“.
Ежегодните награди „Неофит Рилски“ се присъждат от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието. Отличените са номинирани по предложение на учителските колективи, в които работят, или по предложение на социалните партньори.


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com