ЦРУ разсекрети хиляди секретни документи за НЛО

Share This:


Тази година Централното разузнавателно управление на САЩ /ЦРУ/ е разсекретило хиляди класифицирани документи, отнасящи се до неидентифицираните летящи обекти (НЛО).
Според библиотеката на ЦРУ в каталозите е описана информация, обхващаща периода от 40-те до 90-те години на миналия век.
Основно става дума за разследванията на ЦРУ, свързани с информация за НЛО в чуждестранните медии, както и начините, по които управлението се е справило с обществените запитвания.
Сред множеството документи в архивите могат да се срещнат и известен брой снимки на НЛО, както и няколко докла за наблюдения на такива явления по цялата планета.
От ЦРУ дават следното обяснение: “Решихме да покажем определен брой документи, които ще представляват интерес както за скептиците, така и за ентусиастите”.
По-малко от 100 оригинални снимки все още не са обяснени. Препоръчали са наблюденията да продължат. От изключителна важност са обаче докладите, които представляват интерес за ЦРУ, да не достигат до пресата и обществеността.
В последно време не само ЦРУ разсекрети информация, която вероятно ни подсказва, че нашата цивилизация не е единствена във вселената. Според доклад на ФБР планетата ни вече е била посещавана от същества, идващи от друго измерение или от далечния космос. Официалният документ на ФБР даже може да се намери на тяхната интернет старница.
Изглежда навлизаме в ера, в която правителствените агенции не могат повече да крият всички проучвания и класифицирани документи, свързани с НЛО. Въпреки че все още гледаме на темата със скептицизъм, трябва да признаем, че това не са обикновени явления и можем да се доближим да истината само, ако гледаме разсекретените документи с отворено съзнание.
Едно обаче е сигурно. Невероятно е да сме единствените интелигентни същества в цялата вселена. Тези разсекретени документи са част от пъзела, който ни предстои да наредим, що се отнася до осъзнаването на мястото ни във вселената.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com