Център за кариерно ориентиране Силистра се представи в Областна администрация

Share This:


Екипът на Център за кариерно ориентиране Силистра гостува на областния управител на област Силистра Ивелин Статев, за да се представи със статута си на „общинска грижа с областен обхват“. На вниманието на представителя на държавната власт бе предложена и най-новата благотворителна кауза на Центъра. Проведена бе и отделна среща със служителите от Областна администрация с участието на Елена Томова – главен секретар, като подобни са факт в органите за местно самоуправление и в образователните среди.
 
Кампанията е свързана с набиране на средства за стипендии на ученици, за да бъдат връчени в чест на 24 май, като календарът може да бъде получен от тези, които решат да се включат в благотворителната кампания като спомен, че са станали част от нея; „Цветна и романтична Силистра“ е проект, създаден от професионални фотографии, разказващи за Силистра. С тяхно участие миналата година бе организиран съвместен форум, вкл. с гост лектор от Република Румъния.
 
Стойността на календара е 10 лева и той може да бъде намерен в книжарници „Везни 55“, както и в магазина за сувенири „Тера-арт“ в град Силистра, които са партньори в начинанието на ЦКО (имейл: cko.silistra@gmail.com, тел. 0887 553 151), работещ от 2012 г. насам в изпълнение на държавната политика в сферата на кариерното ориентиране във връзка с Наредба за приобщаващо образование.
 
В сайта на Министерство на образованието има специално „меню“ с информация за български ВУЗ. В ход е график със срещи в училищата в област Силистра. Със съдействието на областния управител ще бъде организирана опознавателна консултантска среща на ЦКО със средите от бизнеса – фирми, браншови организации и др. Общуването с Центъра може да бъде осъществено и в най-голямата социална мрежа Фейсбук (www.facebook.com/CKO.Silistra/).
 

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com