Цветан Цветанов в Силистра. Държавата е в добро икономическо състояние

Share This:


“Държавата е в изключително добро състояние. Икономическият растеж на страната е 4%. През 2018 г. БВП ще достигне рекордните 105 млрд. лв. Минималната работна заплата ще стане 510 лв., а минималната пенсия – 200 лв.”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на работна среща в Силистра с представители на партията от областта. Той допълни, че за отбрана ще бъдат отпуснати допълнителни 165 млн. лв. „Ще бъдат отделени и 750 млн. лв. за увеличение на работните заплати на държавните служители“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.
„Въпреки тези добри новини и предстоящото европредседателство, опозицията се опитва да измести центъра на вниманието. Те могат само да вадят компромати и да се занимават с глупости. Погледнете какво се случи на Конгреса на БСП – Корнелия Нинова го използва да изчисти опозицията, като използва лъжата, че тя иска да управлява с ГЕРБ“, посочи Цветанов. Той коментира, че дори информацията, която БСП изнесоха за общинските съветници от Силистра, се оказа, че двама от тях дори не са от ГЕРБ. „БСП могат само да рушат, като в същото време не предлагат нищо градивно. Търсят само казуси, които да хвърлят в публично пространство, като впоследствие да ги доокрасяват“, категоричен бе лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
На срещата в Силистра присъстваха народният представител от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов, областният координатор на ГЕРБ – Силистра Тодор Тодоров и областният управител Ивелин Статев. В разговорите се включиха още кметовете на общините Силистра – д-р Юлиян Найденов, на Дулово – д-р Юксел Ахмед, на Кайнарджа – Любен Сивев и на Алфатар – Янка Господинова.
Цветан Цветанов призова структурите на ГЕРБ в Силистра да бъдат активни и да се готвят още отсега за местните избори през 2019 г. „Нека да прегледаме дейността на общинските ни съветници. Да преценим дали са активни и имат ли необходимия авторитет пред местната общност и където има нужда – да се подготвят подходящи кандидати“, заяви Цветанов.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com