Хороскоп за четвъртък, 18.02.2021 год.


Тази публикация е прочетена 3817 пъти!

Овен: Дойде време да покажете какво можете. Смело проявете инициатива и повече не отлагайте наболелите въпроси. Можете да направите много, за да постигнете повече сигурност в утрешния ден. Захванали ли сте се с нещо ново, действайте.

Телец: Сегашните събития са противоречиви. Уверете се доколко всички детайли и подробности в работата ви са осъществими и помислете какво зависи от вас, и какво от други хора. Само така ще успеете да се справите с делата си. 

Близнаци: Най-важното е да отличавате фактите от измислиците, реалното от нереалното, перспективното от безперспективното. Става дума основно за лични дела и взаимоотношения. В работата сте стабилни.

Рак: Вълненията са най-вече от интимен характер. Само че докато едни укрепват, други късат взаимоотношения. Явно сега мощта ви е насочена в емоционалната сфера и това пречи да се съсредоточите върху служебни дела.

Лъв: Предстои да разрешите някаква задача и знаете, че за да успеете, трябва да дадете всичко от себе си. Разкрийте онова, на което сте способни. И нека не ви плашат предизвикателствата. Късметът е с вас и в работата.

Дева: Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота ви е крачка към вашето благополучие. Оживление има и в любовта.

Везни: Напрегнат ден, изпълнен с много и най-различни новини, неочаквани неприятности и също толкова неочаквани шансове. Става дума както за лични, така и за служебни дела. За някои най-съществени са промените вкъщи.

Скорпион: Срещи и контакти поглъщат по-голяма част от времето ви. От друга страна това е добре, защото научавате нещо, хвърлящо нова светлина на нещата. Може да е за работата, може да е в личен план. В любовта емоциите са смесени.

Стрелец: Макар и малко по-бавно, плановете ви се осъществяват. Не мислете, че няма да ви стигне търпение, за да видите успешния завършек на своето начинание. А в работата ви чакат трудни задачи, но сили имате достатъчно, за да се справите.

Козирог: Действайте по делата си спокойно, с пълно съзнание за собствените ви сили. Късметът е с вас, нищо няма да попречи да осъществите замисленото. Даже идват новини, развързващи ви ръцете. Налице са и хубави домашни новости.

Водолей: Гоните ли конкретна цел, дойде момента за действие. Ясни са ви тенденциите на развитие, така че не чакайте повече. Извършете големия скок. Вашата активност, целеустременост и готовност да рискувате ще са от голяма полза за работата.

Риби: От вас се искат хладнокръвие и трезва мисъл. Само така ще успеете да преодолеете заплетен служебен или личен проблем. Стремете се да съдите за нещата безпристрастно, за да вземете правилното решение. 


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com