Хороскоп за вторник, 22.02.2021 год.

Share This:


Овен: Не приемайте всичко за чиста монета. Следете случващото се внимателно и се постарайте да видите нещата в перспектива. Става дума както за лични, така и за служебни дела. В интимния живот емоциите са смесени.

ТелецСитуацията бързо се променя. Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас.

Близнаци: Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Днешните събития са противоречиви, гответе резервен вариант.

РакОбърнете внимание на новина, хвърля съвсем нова светлина на нещата. Хубавото е, че ще сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие. Едни укрепват, други късат връзки в любовта.

Лъв: Следете случващото се внимателно и се постарайте да видите нещата в перспектива. Става дума както за лични, така и за служебни дела. Лековерието може да ви изиграе лоша шега. Домашни тревоги. 

ДеваАко не насилвате събитията и не действате прибързано, ще успеете. Шлифовайте и доработвайте своя план и не се съмнявайте, ще ви стигне търпение, за да видите успешния завършек на своите начинания. 

ВезниКаквито и да са проблемите ви, не се тревожете. Вървете по-нататък по своя път, вярвайки в щастливата си звезда. И се постарайте да погледнете нещата мащабно, за да оцените перспективите за по-дълго време.

СкорпионУспехът на начинанията ви зависи изключително от вашата предприемчивост и издръжливост. Откриете ли ги в себе си, ще убедите и околните в своята правота, а перспективите са най-благоприятни. 

СтрелецДинамичен ден. Покажете своята заинтересованост към назряващите промени. А те вече са в ход и засягат цяла гама от въпроси като работата, нови предложения, договори и споразумения. Тревогите сега са домашни. 

КозирогНе е приятно, но се налага да се съобразявате с неща, над които нямате контрол. Пречки от обективен и субективен характер спъват осъществяването на намеренията ви, така че не настоявайте на свето. Неочакван обрат в любовта. 

Водолей: Пристъпете към делата си решително и уверено, перспективите са благоприятни, настоящата ситуация – също. Още повече, че съвсем неочаквано нещата се раздвижват във ваша полза. За някои най-важно е пътуване. 

Риби: Угрижени сте за нещо, но не бързайте. Нещата тепърва ще следват своето развитие. На кръстопът сте, дошло е време да анализирате всички налични обстоятелства. Става дума и за работата, и за личния живот.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com