Уважаваният д-р Любомир Бойчев от Тутракан номиниран за приза “Лекар на годината”

Share This:


Уважаваният и известен в цяла България акушер-гинеколог от Тутракан д-р Любомир Бойчев е номиниран за приза “Лекар на годината”. Решението е на Управителния съвет на Районната лекарска колегия в Силистра и е по повод 19 октомври – Ден на българския лекар.
Д-р Бойчев е началник на Акушеро-гинекологичното отделение в Многопрофилната болница за активно лечение /МБАЛ/ в Тутракан и управител на Медицински център “Св. Иван Рилски”.
Той вече е получавал отличието през 2012 г. за проявени висок морал и професионализъм в особено тежка ситуация с национално значение.
Сега номинацията е за заслуги в областта на медицината.
Потомственият акушер-гинеколог д-р Любомир Бойчев, син на също известния и уважаван д-р Петър Бойчев, е единственият лекар от Силистренска област, номиниран в кампанията “Лекарите, на които вярваме”.
Извън медицина и в свободното си време д-р Любомир Бойчев обича да слуша рок. И не случайно – като студент той е бил китарист на няколко сериозни рок банди по това време време.


Comments

comments

5 коментара за “Уважаваният д-р Любомир Бойчев от Тутракан номиниран за приза “Лекар на годината”

 • 13.10.2016 в 10:14
  Permalink

  Д-р Богомил Бойчев (брат на д-р Любомир Бойчев) също заслужава такава номинация..особено след последни мнения..дори е впъти по-любезен и голям професионалист!

 • 13.10.2016 в 16:14
  Permalink

  Lekar I covek sicetani v edno nyamam dumi .Radvam se mnogo za cestta koyato mu e otdadena naistina e lekar na kogoto mojes da se doveris

 • 13.10.2016 в 22:21
  Permalink

  Изключителни професионалисти,добросъвестни и най-вече Човеци с главно Ч.Адмирации и милион благодарности за Това което правите!Благодаря и Поклон!!!

 • 13.10.2016 в 23:38
  Permalink

  Др. Любомир Бойчев напълно заслужава тази номинация. Той е не само изключителен професионалист, но и истински Човек. Благодарности, Др. Бойчев!

 • 14.10.2016 в 21:24
  Permalink

  Здравей др Бойчев скоро женами остана бремена но казаха че спряма сърдечна деиност и взеха бебето имам един въпрос към вас аки може дани дъдете час при вас да доидем за преглед .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com