Труп на млада жена открит до ж.п. прелез край силистренското село Руйно

Share This:


Окръжната прокуратура в Силистра е образувала досъдебно производство за умишленото умъртвяване на млада жена с неустановена до момента самоличност – престъпление по член 115 от Наказателния кодекс, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.
Оттам разказаха, че на 6 март, 2017 г., около 12,15 часа жп служител забелязва тялото на млада жена, захвърлено в дере в района на жп прелез в местността Келявица в землището на силистренското село Руйно. Той подава сигнал в полицията. При първоначалния оглед на мястото, където е намерено мъртвото тяло, е установено, че има следи от насилствена смърт по тялото. Момичето, което е на видима възраст 20–25 години, било облечено в кожено яке и дънки, без обувки. В дрехите му не са открити документи за самоличност.
Назначени са съдебномедицински експертизи за установяване на самоличността на пострадалата, както и на извършителя. Проверяват се и издирваните лица в района. Процесуално-следствените действия продължават под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура в Силистра.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com