Тома Томов: Няма полза от решенията на ООН за климата

Share This:


Не виждам кой знае каква полза от решенията на срещата ООН за климата. Политическите решения са в основата на всичко, което се случва, но реално от тях нищо не зависи. Светът, който идва ще е съвсем различен. Това каза журналистът Тома Томов в предаването “Лице в лице” по БТВ.
Според него учените ще решат бъдещето ни. Истинските решения се взимат от хората, които вършат научно-техническата революция. “Хората превърнаха Земята в концентрационен лагер – те избиват животните и природата, за да се разпространяват. Повечето страни, за които слушаме всеки ден са или във война или гладуват. Хората там живеят като скотове”, посочи Томов. На въпрос дали това ще ни спаси от тероризма, Томов каза: “Молете се”.
“Ердоган в момента се държи като турски султан. Той приема, че Сирия е част от Турция, но той направи крупна емоционална грешка. Не мисля, че американците са го съветвали да свали руския самолет”. Тома Томов прогнозира, че никой не знае какъв ще е светът след две години. По думите му предстои промяна на границите на държавите в света.
“Балканите също ще бъдат преформатирани, както и държавите в Близкия Изток. Ще се създаде сунитска държава, ще има кюрдска държава, Турция също ще има интересна съдба”, каза Томов. По думите му е възможно страната да се разпадне.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com