Танцов спектакъл на балет “Аксел” по случай Международния ден на балета

Share This:


Школа по модерен балет “Аксел” към ОДК – Силистра с хореограф Адриана Мумджиева кани гражданите и гостите на града на своя ежегоден концерт – спектакъл, посветен на Международния ден на балета. Концертът ще се състои на 25 април 2018 г. (сряда) в Драматичен театър “Сава Доброплодни” от 18:00 часа. Спектакълът ще е благотворителен, като събраните средства ще бъдат използвани за финасиране на участия на децата от балет “Аксел” в национални и международни конкурси. Входът ще е с покани на стойност 3 лв, които могат да бъдат закупени на място, непосредствено преди концерта.

С ефектен танцов спектакъл балетна школа “Аксел” ще отпразнува 29 април – Международния ден на балета. В продължение на час и половина зрителите ще могат да се насладят на прекрасна хармония между хореография, сюжет, музика и сценични костюми, умело подбрани от Адриана Мумджиева. Грациозните балерини на “Аксел” на възраст от 4 до 18 години ще изпълнят на сцената на Драматичния театър общо 25 танца.

Талантливите танцьори на балета ще представят оригинална и въздействаща хореография в ритъма на модерния и съвременния танц. В празничния концерт участие ще вземат над седемдесет от чаровните възпитаници на школата, обучавани в шест групи през настоящата учебна година. Пред силистренската публика ще бъдат представени и танците, които балет “Аксел” подготвя за предстоящите си конкурсни изяви с национален и международен характер през 2018 година.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com