С платформата “Купи от баба” младежи продават онлайн плетени терлици

Share This:


С платформата “Купи от баба” младежи помагат на възрастни жени от цялата страна да си осигурят допълнителен доход

Млади хора създадоха онлайн платформа, наречена “Купи от баба”, където се продават качествени ръчно изработени терлици. Те са изплетени от възрастни жени от цяла България и може да бъдат закупени от всеки, които ги хареса. По този начин хората ще знаят, че не само се сдобиват с нещо хубаво и красиво изплетено, а и допринасят за допълнителния доход на тези жени.
 

Сайтът otbaba.bg се роди от носталгията ни по дните от зимните ваканции, които прекарвахме на село, и знаехме, че там ни очаква топлата печка, домашните гозби и благата усмивка на баба. Като малки винаги носехме с удоволствие терлиците и шушоните, изплетени с много любов. Макар вече далеч от тези уютни зимни ваканции, решихме да пренесем любимото усещане и в града и да му сложим днешна дата. Така започна всичко. Обсъдихме го не само с нашите баби, но и с много други, за които плетенето носи голямо удоволствие и смисъл. Затова заедно с тях подбрахме красиви модели терлици от качествени материали от български производител и започнахме.

Надяваме се, че усилията ни да създадем качествен продукт, изплетен с много любов, ще бъдат оценени и така ще осъществим голямата си цел заедно – да предоставим възможност на възрастните хора в България да увеличат доходите си, разкриват идеолозите на “Купи от баба”. И добавят: “Разширявайки продуктовата си гама и предоставяйки възможност и на други възрастни хора да предлагат своите модели в нашата платформа след време, ние се стремим да създадем уникално място в интернет пространството, което да радва с красиви ръчно изработени продукти, но също така и да помага на възрастните да имат по-добър стандарт на живот.”


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com