Съдът в Силистра остави за постоянно в ареста обвинения в педофилия учител по музика от Дулово

Share This:


По искане на Окръжната прокуратура в Силистра днес, 22 юни 2016 г., състав на Силистренския окръжен съд взе постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 54-годишния учител Илиян В. от Дулово, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Илиян В. е обвинен, че през периода от ноември 2014 г. до април 2015 год. е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление с шест ненавършили 14-годишна възраст момичета и момчета – престъпление по член 149, ал. 5, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс. Освен за извършените блудствени действия Окръжната прокуратура в Силистра е повдигнала срещу него и обвинение за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца – престъпление по член 159, ал. 3 и 6 от Наказателния кодекс.
Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му. Със скрита камера той снимал действия си и после пускал снимките в интернет и социалните мрежи. По време на разследването срещу бившия учител от Дулово са събрани значителен по обем материали – снимки с порнографски характер с деца.
Определението на Окръжния съд в Силистра подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com