Стартира кампанията за прием на курсанти в Академията на МВР за учебната 2018/2019 г.

Share This:


Стартира кампанията за прием на курсанти в Академията на МВР за учебната 2018/2019 г. За това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Силистра.

Кандидатите за курсанти подават документи в областните дирекции на МВР по местоживеене, а за град София в Столична дирекция на МВР (СДВР) в срок до 04.06.2018 г.
Кандидатите подлежат на специализиран подбор – медицинско изследване, проверка на физическата годност, психологическо изследване с тест за интелигентност и личностен въпросник. 

Приемането на курсанти за придобиване на ОКС „бакалавър“ в редовна форма на обучение се извършва чрез класиране с балообразуващи оценки от дипломата за средно образование, от проверката за физическа годност, от теста за интелигентност и след успешно преминаване на целия специализиран подбор.

Специалностите за придобиване на ОКС „бакалавър“ в редовна форма на обучение във факултет „Полиция“ и факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ са: „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, „Пожарна и аварийна безопасност“ и „Гранична полиция“.

Информация, свързана с кандидатстудентската кампания, е публикувана на интернет страницата на Академията на МВР: www.mvr.bg/academy.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com