Среща между работодатели и студенти на Русенски университет се проведе в Дни на кариерата 2018

Share This:


В РУ „Ангел Кънчев“ се проведе традиционната среща на работодатели със студенти от факултет „Бизнес и мениджмънт“. На събитието присъстваха директорът на дирекция „Европейско развитие“ в Община Русе д-р Никола Кибритев, заместник-ректорът по научноизследователската дейност в РУ „Ангел Кънчев“ проф. д-р Диана Антонова, деканът на Факултет „Бизнес и мениджмънт“ доц. д-р Александър Петков, преподаватели, работодатели и студенти.

Д-р Кибритев приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес на доц. Александър Петков, от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов. „Ежегодните ви инициативи дават възможност на младите хора да развият кариерния си потенциал и да вървят устремено по пътя към успеха, което е достойна за възхищение мисия“, се казва в адреса от русенския градоначалник.

Днешната инициативата включва няколко събития, насочени към професионалната ориентация и успешната трудова реализация на завършващите бакалаври и магистри от факултета. По време на форума бяха представени специалностите, в които тази година се дипломират бакалаври и магистри от Бизнес факултета, имаше и презентации на работодатели. В заключителната част бяха предвидени неформални срещи между студенти и представители на фирми и институции-партньори. Целта на разговорите е да подобрят уменията на студентите за ефективна комуникация с работодателите и да развият индивидуален подход при идентифициране на възможностите за професионална реализация, които предлага пазарът на труда.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com