Силистренският театър отново предлага на своите зрители инициативата “С един билет – три представления”

Share This:


Силистренският театър ще зарадва отново своите почитатели с познатата инициатива “С един билет – три представление”, съобщи директорът на културната институция Златина Станева. Този път трупата на Храма на Мелпомена в Силистра ще предложи по повод Международния ден на театъра – 27 март, три комедии от своя репертоар, които ще могат да се гледат с един билет от 10 лева.
Първата от тях – “Емигрантска мечта” от хърватския драматург Мате Матишич, е насрочена навръх професионалния празник на силистренските театрали – 27 март, от 19.00 часа. На следващия ден – 28 март, също от 19.00 часа, зрителите ще могат да гледат хитовата комедия от репертоара на крайдунавския драматично-куклен театър “Търси се нов съпруг“, чийто  автор е друг известен хърватски писател и драматург – Миро Гавран, а на 29 март отново от 19.00 часа най-новото заглавие – “Хайде, душко, убий ме” от Азис Несин, чиято премиера бе преди дни. /Сцена от спектакъла “Хайде, душко, убий ме – на снимката горе/
От ръководството на театъра поясниха още, че индивидуалният билет само за едно от трите представленията остава на обичайната цена от 8 лева.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com