“Рицари на доброто” с поредна инициатива за нуждаещи се

Share This:


Новата 2020 година стартира с поредната крачка в дейността на неформалната организация “Рицари на доброто”- Силистра, насочена към подпомагане на нуждаещи се, чийто брой непрекъснато нараства, въпреки светлите дитирамби на управниците. Подготвени са и ще бъдат разнесени по домовете дарените от членове на организацията храни за ученици и деца в неравностойно положение.

Ръководството на организацията планира дейността си през годината, както и официализиране на работата си чрез превръщането си в НПО. Това ще бъде оповестено на 29.01.2020 в зала “Диоген Вичев” на РБ”П. Павлович”, когато ще бъдат отчетени резултатите от Коледната хранителна банка, а за всички включили се ще свирят, пеят и танцуват талантливите деца от балет “Лиденс” с ръководител г-жа Лидия Маркарян и музикантите и певците от Школа “Великов” с ръководител г-н Велико Великов.

Организацията има интересни инициативи за всеки месец от годината, защото доброто не бива да се върши един път в годината и то в навечерието на една или друга календарна дата!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com