Разкриха убийството на млада жена, чийто труп бе намерен до ж.п. прелез край силистренското село Руйно

Share This:


По искане на Окръжната прокуратура в Силистра е арестуван мъж, обвинен за умишленото убийство на млада жена, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Искането на силистренската Окръжната прокуратура да бъде определена постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 32-годишния М.А. от Дулово бе уважено днес, 16 март 2017 год., от състав на Силистренския окръжен съд. Мъжът е привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура в Силистра за умишленото убийство на млада жена по член 115 от Наказателния кодекс.
На 6 март 2017 г. около 12,15 часа кантонер на жп прелез в местността “Келявица” в землището на силистренското село Руйно намерил мъртвото тяло на момиче на видима възраст около 20–22 години, захвърлено в дере в района. При първоначалния оглед е установено, че има следи от насилствена смърт по тялото.
Жертвата на тежкото криминално престъпление била облечена в кожено яке и дънки, без обувки. В дрехите й не са открити документи за самоличност. След предприетите процесуално-следствени действия под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра е установена самоличността на убитата.
Обвиненият за тежкото умишлено престъпление мъж е осъждан. Определението на Силистренския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com