Призив на Християн Маринов от Силистра! Да стоплим сърцата на тези деца

Share This:


Тази публикация е прочетена 4812 пъти!

Призив на Християн Маринов от Силистра! Да стоплим сърцата на тези деца

ИНИЦИАТИВАТА ПРОДЪЛЖАВА, ДАРЕТЕ И ВИЕ! НЕКА ЗАЕДНО СТОПЛИМ СЪРЧИЦАТА НА ТЕЗИ ДЕЦА!

Скъпи приятели! Замисляли ли сте се някога как едно мъничко добро дело може да промени живота на някого.. А искате ли да станете част от такава промяна.. Нека да се обединим и да направим така, че една тъжна история да завърши с щастлив край! Нека помогнем на силистренските деца, лишени от родителска грижа! Нека помогнем на децата в неравностойно положение. Всеки може да се включи с даряването на парични средства или дори като разпространи идеята за инициативата. Нека отворим сърцата си и докажем, че светът, в който живеем, може да стане още по-красив!
Зад гърба ни останаха много постигнати Цели…Със събраните средства, които възлизат на стойност от над 1400 лева, ние от организация ”Приятели на доброто”, подпомогнахме децата от ЦНСТ без увреждания..със зимни обувки, маратонки, якета, екипи, спално бельо, хавлии, шоколад и натурални сокове. С храни, памперси и мокри кърпи бебетата от Звено ”Майка и Бебе”. На ЦНСТ за деца с увреждания осигурихме голямо количество памперси и плодово-зеленчукови каши. 30 броя кисело мляко, натурални сокове, плодове и лакомства.
Също така децата с увреждания се нуждаят от 11 чифта маратонки, за които сме решили, че на 100% трябва да се вземат в четвъртък.. Но, най-много се натъжих, когато част от децата споменаха, че са писали на Дядо Коледа да им донесе колички с дистанционно и слушалки за музика, но той така и не е успял да донесе подаръци за всички. Вярвам,че Дядо Коледа просто се е забавил и след два дни ще осъществи тяхното желание!
Приятели, спомнете си за всички тези национални герои. Героите от историята, които са имали безброй възможности да се откажат, но не са го сторили.. Продължили са напред, защото са имали в какво да вярват.. Вярвали са, че има нещо добро на този свят и че си струва да се бориш за него.. Загинали героично с надеждата за едно по-добро и светло бъдеще.. Един по-добър свят за нас… по-добър шанс за всички.. Но, ако не се променим, тяхната саможертва ще е била напразна. Защото, ако те са посветили целият си живот за нас, значи ние също можем да посветим поне малко за тези деца!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com