Предстои публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Силистра 2020 година

Share This:


Кметът на Община Силистра, д-р Юлиян Найденов кани силистренската общественост, представителите на бизнеса, НПО и журналисти на 20.01.2019 г. / понеделник / от 13.00 часа, в заседателната зала на Общински съвет – гр. Силистра на ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА ЗА 2020 г. За това информираха от пресцентър на община Силистра.

Може да изразите вашите мнения, препоръки и предложения за Бюджет 2020г. „Разчитаме на Вашата активност и гражданска позиция в публичното обсъждане за развитието на града ни“, апелират от общинската администрация. Материалите по ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА ЗА 2020 г. са достъпни на интернет страницата на общината www.silistra.bg и на информационното табло на входа на административната сграда.Всички мнения и предложения ще бъдат взети под внимание на предстоящото обсъждането на Бюджет 2020 г. и вписани в протокол, който е неразделна част от Решението на Общински съвет Силистра за приемане на Бюджета.

Публичното обсъждане на проекта за бюджет на Община Силистра ще се състои на 20 януари от 13 часа в заседателната зала на Общински съвет – Силистра.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com