Предсказанията на Нострадамус за 2017 година

Share This:


Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам. Най-известният му труд е „Предсказания“. Книгата предизвиква голям интерес и често е била преиздавана до неговата смърт.
Учените обаче са на мнение, че повечето асоциации между световни събития и четиристишията на Нострадамус са резултат или на грешна интерпретация, или на грешен превод, или са толкова оскъдни, че са на практика неизползваеми като доказателство за някакви гадателски способности.

Вижте 5 от предсказанията на Нострадамус за 2017-а година

Войни

Нострадамус прогнозира въоръжен конфликт между Турция и Иран през 2017 година. Отначало това щяла бъде местна война и преимуществото било на страната на Иран. В бъдеще в тази война турската страна щяла да опита да използва за експанзия в Европа.

Извънземна инвазия

Много хора, които са изучавали четиристишията на Нострадамус са се опитвали да дешифрират скритите в тях пророчества. Един от изследователите на трудовете му съобщава, че в едно от четиристишията е скрито предсказание за нахлуването на извънземни на Земята, което ще се случи през 2017 г.
Сигналът за нападението ще бъде началото на Третата Световна война. Веднага след като тя избухне, на Земята ще нахлуят извънземните нашественици, които ще използват глобалната война между земляните за свои собствени цели.

Природни бедствия

Екологията на някой голям град ще бъде нарушена от природни бедствия и води, предричал пророкът. Преди този потоп щяло се появи някакво уродливо същество. Последствие от потопа, ще бъде загубата на властта и статуса на лидерите на страните, в които това ще се случи.

Смяна на властта

Геополитическите предсказания на пророка се отнасят главно за Германия и Италия. В тези страни той вижда смяна на властта.

По света

Нострадамус говори за появата на нови тирани, които ще се появят в Италия.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com