Окръжната прокуратура в Силистра ръководи разследване срещу двама мъже за брутален грабеж

Share This:


Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство срещу 33-годишния Джанер Ю. и съучастника му 31-годишния Мартин С., които са обвинени в грабеж над силистренец, извършен днес, 7 юни 2016 г.
В 5 часа тази сутрин Ж.Р. отишъл до денонощен магазин, за да си купи цигари. Там бил пресрещнат от двамата мъже, които поискали да ги почерпи по цигара. В момента, в който Ж.Р. извадил кутията с цигари, двамата започнали да му нанасят удари по тялото и го съборили на земята. Отнели му със сила 115 лева и кутията цигари „Кинг“, купена от денонощния магазин.
Час по-късно извършителите на дръзкия грабеж са разпознати и задържани за 24 часа по Закона за МВР. Окръжната прокуратура в Силистра ще продължи ареста им до 72 часа до внасянето на искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ от съда.
33-годишният Джанер Ю. е изтърпял ефективна присъда за убийство. Освободен е бил условно предсрочно от затвора през 2013 год.
Назначени са четири експертизи. Разследването на дръзкия грабеж продължава.


Comments

comments

Един коментар за “Окръжната прокуратура в Силистра ръководи разследване срещу двама мъже за брутален грабеж

  • 08.06.2016 в 12:40
    Permalink

    ДО ДЕНИ МАРИНОВА

    инициалите и имената съвпадат……като едното нищо този копелдак може да е направил грабежа и после да е намушкал полицая……и ако е наркоман нещата се връзват…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com