Община Силистра участва за първи път в туристическото изложение “Уикенд туризъм-Русе, 2016”

Share This:


За първи път община Силистра ще вземе участие в дванадесетото туристическо изложение “Уикенд туризъм Русе 2016” и деветия фестивал на туристическите забавления и анимации, което ще се проведе от 12 до 14 май в Русе.
Община Силистра и Регионалният Исторически музей ще участват със свой щанд, на който ще представят възможностите за отдих, туризъм и забавление в района на общината.
Представителите от общинска администрация ще имат възможност да запознаят посетителите на изложението с природните и културни забележителности на региона, чрез кратка презентация на тема: „Ела и виж Силистра“. В специално подготвени брошури общината презентира обектите на културно-историческото си наследство, изключителната колекция на Художествената галерия” в града , представяща най-значителните постижения на българското изобразително изкуство на 20-ти век, както и Босферния резерват “Сребърна”.
Туристическото изложение “Уикенд туризъм Русе 2016” дава възможност за дискусии, контакт и обмен на идеи и практики между създателите и изпълнителите на алтернативен туризъм в региона.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com