Нов директор на полицията в Силистра

Share This:


Със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев досегашният началник на отдел „Охранителна полиция“ комисар Юлиян Караславов е преназначен на длъжността директор на Областната дирекция на МВР – Силистра със специфично наименование старши комисар.

Юлиян Караславов е на 46 години, семеен, с 1 дете. Завършил е Тракийския университет в Стара Загора през 1997 г. В системата на МВР е назначен през 2002 г. като оперативен работник в „Криминална полиция“ при РПУ – Дулово, на което става началник в периода от 2009 г. до 2013 г. От 28 август 2013 г. до момента е началник на отдел „Охранителна полиция“ в Областната дирекция на МВР – Силистра.

Днес старши комисар Караславов поздрави ръководния състав на дирекцията и пожела здраве на служителите и семействата им и по-малко напрежение в предстоящата съвместна работа. Той подчерта, че работещите в Областната дирекция на МВР – Силистра притежават необходимите качества и с повече отговорност могат да постигнат високи професионални резултати.

Комисар Мартин Недялков, който на 9 август 2018 г. бе временно преназначен на длъжността директор, остава зам.-директор на Областната дирекция.

Източник: Радио Шумен 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com