Новата електронна медия Уеб Силистра/websilistra.net/: Начало!

Share This:


Уважаеми приятели!

От днес вече е факт новата и най-млада електронна медия Уеб Силистра /websilistra.net/.
Тя ще ви предоставя богата информация с последни и актуални новини от Силистра и региона, България и света, много спорт. Основният акцент от информационния поток, разбира се, ще е върху Силистра и региона, но и културния живот край Дунав. Уеб Силистра /websilistra.net/ ще бъде равноотдалечена от всички партии и опозиция, от управляващи, ще казва истината и само истината, няма да изпълнява никакви политически поръчки.
Екипът ще е от двама души – редактор е Юлиян Желев, а системен администратор – Методи Жейнов.
Спазени са всички закони в България, като е посочен реалният собственик на електронната медия, както са и дадени възможности за контакти със собственика.

Кое е най-важното за Уеб Силистра? /websilistra.net/

1. Всички читатели ще имат възможност да казват своето мнение чрез коментари както от социалните мрежи /ако искат да се идентифицират с позицията, която изразяват/, така и анонимно. Но анонимните коментари ще бъдат следени под лупа и всеки от тях, който съдържа цинизми, обиди, заплахи и т.н., ще бъде незабавно изтриван. Тук няма да има никакви компромиси. Моля, не злоупотребявайте!

2. Всеки читател на сайта Уеб Силистра /websilistra.net/ може да бъде и автор. За целта трябва да влезе в секцията “За автори” /Най-долу, вдясно/ и да напише своята новина във формата за контакт. Задължително трябва да посочи име и адрес, като текстът ще бъде прочетен и одобрен от редактор.

3. В секцията “Културен гид” посетителите на сайта Уеб Силистра /websilistra.net/ ще могат да се информират за предстоящи театрални представления, концерти, изложби и т.н.

4. Всеки месец ще има по една анкета с различни теми, като накрая резултатите ще бъдат обобщавани в журналистически текст.

5. Предвидена е и секция за автори. Тя се казва “Литература”, като там ще публикуваме авторски стихове и разкази, картини, художествена фотография и т.н.

6. В секцията “Общество и анализи” ще се публикуват аналитични материали на доказани автори по всички теми, от които се вълнува обществото. В тази секция е възможно и ползването на псевдоним.

7. Предвидени са много възможности за музикални клипове, сатирични анимации.

8. Сайтът Уеб Силистра /websilistra.net/ има регистрация и във Фейсбук, където можете да ни харесате, а освен това и имейл, който е изписан най-горе до логото на електронната медия. На тази поща можете изпращате сигнали и изобщо тя ще е основната форма за контакт с екипа на медията.
Това в най-общи линии ще представлява новата електронна медия “Уеб Силистра” /websilistra.net/.

Ще работим честно и всеотдайно за всички наши читатели!

ЧЕТЕТЕ И РЕКЛАМИРАЙТЕ В УЕБ СИЛИСТРА /websilistra.net/

Започваме!


Comments

comments

3 коментара за “Новата електронна медия Уеб Силистра/websilistra.net/: Начало!

 • 01.12.2015 в 13:19
  Permalink

  mnogo gaden sait

 • 01.12.2015 в 13:21
  Permalink

  айде, на добър час на новата медия. сигурен съм, че ще е независима. това е най-важното. а и е доста интересна и предлага доста хубави неща, които ги няма в другите медии. готин сайт.

 • 01.12.2015 в 14:44
  Permalink

  Aman ot hehtari kato teb

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com