Никол Радева от Силистра с две купи от световен танцов фестивал в хърватския курорт Пореч


Тази публикация е прочетена 1448 пъти!

Силистренката Никол Радева се представи блестящо в международен танцов фестивал в хърватския курорт Пореч, излъчван от 12 национални телевизии по света.
Над 7000 танцьори от 55 държави се включиха в тазгодишното издание на танциовия фест World Dance Masters в периода 24-28 май, а уменията на участниците е оценявало компетентно жури от Хърватия, Великобритания, Белгия, Австрия, Словения, Германия, Италия, Австралия, Унгария, Южна Африка и САЩ.
Силистренката Никол Радева е спечелила две купи за България, първо място в стил “National folkloric” и трето място в “Аcrobatic dance” категория Juniors.
Достойното представяне на малката силистренка е резултат от нейния упорит труд, съчетан с невероятните хореографии, дело на Лидия Маркарян – ръководител на Балет “Лиденс” при НЧ “Доростол-1870”- Силистра.
Никол Радева благодари на всички, които са помогнали за участие й на световните финали, също и на преподавателите си от ПМГ “Св.Климент Охридски”, където е ученичка, за търпението и подкрепата. /Снимка – Фейсбук/


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com