На 7 декември Балет “Аксел”  представят бляскаво Коледно шоу


Тази публикация е прочетена 1108 пъти!

С бляскава шоу програма Балет “Аксел” към Обединен детски комплекс в гр. Силистра отправя празничен поздрав към своите приятели и почитатели. По случай предстоящите коледно-новогодишни празници, възпитаниците на школата по модерен балет, заедно с още от талантливите деца на Силистра, ще подарят на зрителите една прекрасна вечер. Заповядайте на 7 декември 2018 г. (петък) в залата на Община Силистра от 18:00 часа, вход – свободен. 

С обещание за незабравими емоции и празнично веселие, деца от различни възрасти ще представят пъстра палитра от модерни танци и популярни песни. Гвоздеят на програмата ще бъде ефектното танцово шоу на чаровните балерини от “Аксел”.

На сцената момичетата на Адриана Мумджиева ще изпълнят оригинални модерни хореографии, елегантно допълнени от бляскави сценични костюми. Талантливите възпитаници на школата ще зарадват публиката и с най-новия си репертоар от танци.

Празничната атмосфера ще бъде допълнена от даровитите певци на вокална школа “Мегатон” с ръководител Меги Илиева. Със своите прекрасни изпълнения те ще отворят сърцата на зрителите за коледния дух. 


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com