Настъпват времената на повсеместното падане на маски

Share This:


Тази публикация е прочетена 2043 пъти!

voinov
Юлиян Войнов

Речта на Доган наистина ще се окаже знаменателна. Но не защото разкри амплоато на един истински държавник, загрижен за съдбата на България, какъвто Доган безспорно не е. А защото просто толкова рязко свали маските, че оголи същността на плеяда обществени личности, които по време на целия преход градяха образа си на демократи и либерали, а всъщност се оказаха най-обикновени платени черноработници, работещи срещу интересите на България.

За съжаление в България, а и на международната сцена по-важно е да бъдеш част от една задкулисна клика, която буквално си играе със съдбините на държавата, но която дава възможност за кариера и развитие, отколкото честно и почтено да защитаваш идеите и разбиранията, в които вярваш (ако изобщо вярваш).

Настъпват времената на повсеместното падане на маски. Само до преди 4-5 години говоренето за задкулисие се считаше за параноя. Сега почти всеки ден става все по-ясен скритият начин, по-който се управлява обществото. Става все по-ясна конспирацията, в която ние взехме доброволно участие, благодарение на факта, че отказвахме да я видим и разпознаем.

Маските ще продължават да падат, а изненадите няма да спрат!


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com