Най-популярните и обичани Коледни филми


Тази публикация е прочетена 25628 пъти!

Празничната украса, вкусната трапеза, подаръците, традициите и обичаите – всичко това е Коледа. Но какво е Коледа без най-популярните и обичани коледни филми? Те винаги ни пренасят в един друг вълшебен свят.

Ето кои са те, според класацията на Дарик:

“Всичко е любов”

Любовта е навсякъде, особено преди Коледа. Във филма “Всичко е любов” по забавен и свеж начин са представени животът и романтичните взаимоотношения между различни хора. Филмът ни показва, че без значение колко различни сме, всички ние търсим едно и също нещо – истинската любов.

“Приказка за коледната звезда”

Една красива коледна история за всички възрасти. Малко момиче се отправя на опасно пътешествие, за да открие отдавна изчезналата Коледна звезда и по този начин да освободи кралството от злите сили. Ще победи ли доброто и ще успее ли тя да се справи с могъщите сили?

“Тиха нощ”

Това е истинска коледна класика! Историята е за произхода на най-известната в света коледна песен – Silent Night. Във времена на бедност и безнадеждност свещеникът Йозеф Мор идва в градче близо до Залцбург и започва да проповядва чрез музиката. Той дава на хората надежда, увереност и стопля сърцата.

“Ваканцията”

Малко преди Коледа две непознати жени са в дълбока любовна криза. Те решават да разменят всичко – жилища, коли, градовете, за да посрещнат празника в напълно различна обстановка. По ирония на съдбата на новите места и двете срещат любовта, защото тя е любовта е навсякъде.

“Рождество”

Филмът представя няколко съдби, които се срещат навръх най-светлия празник в Ню Йорк
„Наистина любов” Романтичен филм, който представя осем различни отношения и съдби, които впоследствие се преплитат.

“Знак на съдбата”

Една щастлива любовна история. Точно преди Коледа Сара и Джон се срещнат съвсем случайно, докато пазаруват за празника, и прекарват целия следобед заедно. Сара иска да остави на съдбата да реши дали двамата са създадени един за друг и дали им е писано да бъдат заедно.

“Чудото на 34-а улица”

Трогателна коледна история, която ни показва по много емоционален начин, че съществуват чудеса. Малката Сюзън не само доказва на майка си, но и на други възрастни, че дядо Коледа е истински.

“Сам вкъщи”

Когато си мислим за коледни филми, няма как да порпуснем “Сам вкъщи”. Това е най-успешната и обичана семейна комедия. Историята за малкия Кевин, който успява да се справи с двама крадци, които се опитват да ограбят дома му, предизвиква много смях и истински забавлява.


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com