Момчил Неков: Пожелавам на учениците да трупат знание, на родителите да вярват във възможностите на децата си, а на учителите да преведат образованието ни в 21 век

Share This:


Евродепутатът откри учебната година във високотехнологичното училище СУ „Христо Ботев“ в Карнобат

Eвродепутат Момчил Неков участва в тържествената церемония по откриване на новата учебна 2018/2019 година във високотехнологичното училище в Карнобат – СУ „Христо Ботев“. Той изказа искрените си благодарности към екипа на училището за развитието и популяризирането на новите технологии в образованието.

„На учениците искам да кажа, че знанието е безценно, трупайте го, за да може да го използвате в най-подходящия момент, особено в днешния технологичен 21 век.

На родителите бих казал да имат повече вяра във възможностите на децата си, подкрепяйте ги и не забравяйте, че вие сте първите им учители в живота. На самите учители казвам – имайте повече търпение, вие сте стожери на образователната система и вие трябва да преведете образованието ни в 21 век, разчитаме на Вас!“, каза Неков пред събралите се ученици, родители и учители за откриване на учебната година в СУ „Христо Ботев“.

След официалната церемония Неков посети интерактивните класни стаи в училището и разговоря с ученици и учители.

СУ „Христо Ботев“ в Карнобат е определено като училище на бъдещето, където високите технологии и приятната атмосфера карат децата да учат и да се забавляват.

Над 800 ученици се обучават на интерактивни дъски, използвайки съвременни технологии, включително и мобилни телефони.

 

 


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com