Министерството на туризма стартира кампанията “България ви очаква!” от Силистра

Share This:


Кампания под надслов „България ви очаква!“ стартира Министерството на туризма, съобщава сайтът на институцията. Инициативата се провежда съвместно с по-големите български общини, като Силистра е сред пилотните местни управи, включени в кампанията. В регистъра на туристическите атракции на министерството за Силистра са посочени емблематичните за дунавския град крепост Меджиди табия, археологически резерват “Дуросторум-Дръстър-Силистра”, Римската гробница и други подобни места.
Министерството на туризма се ангажира с изработването на над 40 билборда с културно-исторически забележителности, а общините ще предоставят безплатно рекламно пространство на ключови локации, където рекламните визии ще бъдат изложени за период от близо 6 месеца.
Първите билбордове ще бъдат разположени в 11 общини – Разград, Русе, Силистра, Хасково, Видин, Велико Търново, Бургас, Кърджали, Габрово, Монтана и Перник, като на по-късен етап ще бъдат включени и други населени места.
На територията на една община ще се рекламират възможностите за туризъм в друга – така знакови културно-исторически забележителности от един регион ще бъдат представени в друг.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com