Коледно-новогодишната елха в Силистра светва тържествено на 7 декември

Share This:


Традицията по “запалването” на Коледната елха в Силистра ще бъде спазена и тази година, информираха от местната общинска администрация. Оттам поясниха, че скромното тържество ще се състои на 7 декември, понеделник, от 17.30 часа на централния градски площад в дунавския град.
Програмата предвижда кратка програма преди елхата да заблести със своите коледни и новогодишни светлини, които ще бъдат включени тържествено от кмета на града д-р Юлиян Найденов.
Празничната вечер след това ще продължи с изяви на младите и талантливи деца на Силистра, поясняват организаторите. Според тях, за участие са поканени Музикална студия „До ре ми” с ръководител Бонка Скорчелиева, балет “Б-2” с ръководител Боряна Кьосева, клубът по спортни танци „Елеганс” с ръководител Пламен Славов, „Блъд шугар” – акустична версия – с ръководител Иван Неделчев, вокална група при ДФФ „Добруджанче” с ръководител Дариела Георгиева, ансамбъл „Добруджа” с ръководител Димитър Джамбазов и Градския духов оркестър с диригент Димитър Боев.
При лошо време тържеството ще се проведе в салона на Община Силистра, поясняват още организаторите от крайдунавското кметство.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com