Кметът на Силистра със специален подарък за всички жители и гости на града

Share This:


Оригинален подарък за всички жители и гости на Силистра ще направи кметът на крайдунавския град д-р Юлиян Найденов, съобщиха от местната общинска администрация. Оттам поясниха, че на 21 февруари, 2017 година, силистренският градоначалник от свое име и от името на цялата община ще подари на обществеността безплатно представление на хитовата комедия от репертоара на Драматично-куклен театър – Силистра „Търси се нов съпруг” , чийто автор е хърватският драматург Миро Гавран.

„Тази комедия, както е известно, се играе за пръв път в България на сцената на Драматично-куклен театър-Силистра. През миналата 2016 година нашият театър се представи фантастично и обра овациите с комедията „Търси се нов съпруг” на два международни фестивала – в град Куманово, Македония, и в гр. Гюргево, Румъния. Затова кметът д-р Юлиян Найденов от името на Община Силистра реши да направи този подарък, за да могат повече хора и почитатели на театралното изкуство да се насладят на играта на силистренските актьори и да гледат спектакъла”, коментира зам. кметът  „Хуманитарни дейности”  Денка Михайлова.

В комедията „Търси се нов съпруг” играят обичаните на силистренската театрална публика артисти Мима Дапкова, Иван Самоковлиев и Александър Павлов, а режисьор е Васил Василев, уточниха от ръководството на Драматично-куклен театър- Силистра.

Оттам отново припомниха, че представлението на комедията с вход свободен ще е на 21 февруари, 2017 година от 19.00 часа в салона на театъра, бивш Куклен театър.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com