Кметът на Силистра д-р Юлиан Найденов откри обновения магазин на Мебели Димов

Share This:


Модерният търговски обект посреща първите си клиенти с много подаръци, промоции и голямо разнообразие от български и вносни мебели

Кметът на град Силистра, д-р Юлиан Найденов, тържествено откри обновения фирмен магазин на Мебели Димов в града. В компанията на двамата собственици Петър Димов и Павел Димов, прерязаха лентата на модерния търговски обект. В словото си д-р Найденов изтъкна, че с интерес наблюдава възхода на фирмата през последните години – в инвестициите в нови машини и сега с отварянето на шоурума. Според него с общи усилия и подкрепа към бизнеса, общината може да се развива още по-успешно.

Събитието бе уважено и от Областния управител на Силистра, г-н Стоян Бонев, който връчи поздравителен адрес. В него той изтъква, че новият фирмен магазин на Мебели Димов е доказателство, че в Силистренския край има разбиране за нуждата от предлагането на модерен асортимент. „Надявам се Вашата инвестиция да е навременна и подплатена с присъщия Ви професионализъм, с който сте на пазара, вече няколко десетилетия“, пише още той.

Официални гости бяха още председателят на Общински съвет – Силистра, г-жа Мария Димитрова, замаместник кметът „Хуманитарни дейности” г-жа Денка Михайлова, кметовете на околните населени места, представители на местния бизнес и партньори.

„Днешното откриване е продължение на нашия дългосрочен инвестиционен ангажимент, защото ние постоянно модернизираме производството и подобряваме условията на труд във фабриката. Обновяването на фирмения ни магазин бе логична стъпка в програмата ни за развитие и желанието да предложим по-добро и качествено обслужване на клиентите“, обясни г-н Павел Димов. „Тук ще се предлага освен пълната гама от серийно производство на Мебели Димов, така и цялостни решения за интериора по проект и идея на клиента, като единственото ограничение е въображението“, допълни той.

Магазинът е на площ от 500 кв.м. и се намира непосредствено до мебелната фабрика, на ул. “Тутракан” №4, като ще е отворен шест дни в седмицата. Клиентите ще могат да избират както от цялата гама собствени модели корпусна и мека мебел с марката Мебели Димов, така и обзавеждане от реномирани български производители и вносители. „Специално за нашите клиенти, до края на месец октомври, всички артикули в магазина ще са с отстпъка от 20%“, съобщи г-н Димов.

Сградата е изцяло реновирана и съобразена със съвременните очаквания на клиентите за по-добра услуга, повече и по-разнообразни мебели, както и по-добро представяне на продуктите. Предимството на този магазин е, че клиентите ще закупуват своето обзавеждане директно от производителя, срокът за доставка е значително съкратен, могат да се възползват от безплатна доставка до 20 км. извън града при поръчка над 300 лв., както и професионален монтаж от служители на фабриката.

Мебелна фабрика „Димов“ започва своята дейност през 1995 г. с няколко машини и екип от 5 души в град Силистра. През 2002 г. фирмата се пререгистрира като „Мебели Димов“ ООД и изгражда модерната фабрика на площ от 6 500 кв. м., която осигурява работа на над 70 служители от региона.

Фирмата постоянно разширява продуктовото си портфолио, а мебелите й се продават в над 60 града в цялата страна, чрез дългогодишно партньорство с най-големите мебелни вериги в България.

Мебели Димов ООД са доказан български производител на корпусна мебел за спалня, кухня, дневна, детска стая и антре, както и цялостно обзавеждане на хотели, офис и админстративни сгради. Меката мебел се предлага ексклузивно във фирмените магазини в Силистра и Шумен.

Фабриката разполага с оборудване от последно поколение пакеторазкройващ циркуляр с капацитет на разкрой до 200 плочи на смяна; два форматноразкройващи циркуляра; две пробивни машини с ЦПУ и две кантиращи машини. Собственият автопарк позволява стриктно изпълнение на поетите ангажименти към клиенти и партньори. Фабриката работи с най-добрите доставчици в бранша: Kronospan (Кроношпан), Egger (Егер), Kaindl (Кайндл), Kastamonu (Кастамону), Hettich (Хетих), Blum (Блум), Würth (Вюрт), LCM.

През 2015 година „Мебели Димов“ ООД успешно въвежда система за управление на качеството ISO 9001:2008, за да гарантира на своите клиенти и партньори по-добри продукти и обслужване, чрез подобряване на контрола върху технологичните процеси и ефективността на производствената дейност.

%d0%bc%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%b2-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd %d0%b3%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd%d0%b0


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com