Ивелин Статев е новият областен управител на Силистра


Тази публикация е прочетена 2229 пъти!

Досегашният главен секретар на Областната администрация в Силистра Ивелин Статев е новият областен управител от днес. Той е назначен на днешното заседание на Министерски съвет заедно с още 21 нови губернатори, освобождавайки досегашните. Ивелин Статев заема мястото на Петко Добрев, който вчера депозира своята оставка.
Ивелин Статев Иванов е роден през 1970 г. в Силистра. Завършил е ТМТ “Владимир Комаров” и ВВОВУ “Васил Левски” във Велико Търново. Работил е в Българската армия и в МВР. През периода 2009 – 2013 г. е бил директор на ОД на МВР – Силистра.  Семеен е с две деца.
Като директор на Областната дирекция на МВР в Силистра името на Ивелин Статев се свързва с разкриването на едно от най-тежките и сложни криминални престъпления през последните две десетилетия – убийството на няколко клошари, чиито трупове бяха намерени по онова време в изоставена сграда. След къртовски денонощен труд в продължение на седмица силистренската полиция успя да разкрие тежкото престъпление и да изпрати извършителите пред съда.

Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com