За Коледа театърът в Силистра отново предлага инициативата „С един билет–три представления”

Share This:


Силистренският драматично-куклен театър ще предостави на своите зрители станалата вече популярна инициатива „С един билет – три представления”, съобщи директорът на културната институция Златина Станева. Тя припомни, че от началото на тази година до момента начинанието „С един билет – три представления” е било реализирано общо два пъти – за Международния ден на театъра и за Великден, като и в двата случая билетите са били продадени седмици по-рано.
Коледната и новогодишната проява „С един билет – три представления” на крайдунавския храм на Мелпомена ще започне на 9 декември от 19.00 с хитовата комедия „Търси се нов съпруг” от хърватския драматург Миро Гавран, която се поставя за първи път в България. На следващия ден – 10 декември, също от 19.00 часа, силистренската трупа ще изиграе другата нашумяла комедия от репертоара си – „В старо село накрай света” от Недялко Йорданов, а на 11 декември със същия начален час – психологическата драма „46 крачки” от Орлин Дяков, която също се поставя за пръв път в България.
„Предоставяме възможността на нашите зрители да гледат трите представления през декември с един билет от 10 лева, а цената за индивидуален спектакъл ще е 5 лева”, посочи Златина Станева.
Тя уточни още, че обичайната цена на индивидуален билет за представление от репертоара за възрастни на театъра е 6 лева, но намалението му през декември с 1 лев е подарък на културната институция за почитателите на театралното изкуство в Силистра.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com