Животът на жители и гости на Силистра застрашен: Трагедията виси на косъм. Общината мълчи неадекватно


Тази публикация е прочетена 3432 пъти!

Огромна опасност за живота на жители и гости на Силистра е надвиснала от няколко месеца насам и във всеки един момент непоправимото може да се случи.
Фасадата и покривът на две сгради са опасно напукани и вече са готови да рухнат. Едната от тях /На горната снимка/ е на кръстовището по улиците “Дръстър” и “Добрич” в непосредствена близост до сградата с различни офиси, магазини, сладкарници, кафенета и Археологическия музей, а другата /Долната снимка/ се намира до банка ДСК, точно над входа за търговския обект, в който се правят и продават форнети.
И двете сгради, които са в много лошо състояние, са на оживени улици и места, и всеки ден покрай тях минават десетки хора, чийто живот на практика се оказва сериозно застрашен.
Къщите са частна собственост, но по закон съответните специалисти и служби в общинската администрация, както и всички останали институции, имат правото да се намесят, за да предотвратят трагедията.
Общината в Силистра обаче мълчи неадекватно, въпреки многобройните въпроси от медиите за надвисналата опасност за живота на хората…


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com