ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА – В ЦЕНТЪРА НА ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА КОАЛИЦИЯ „АБВ – ДВИЖЕНИЕ 21”

Share This:


В навечерието на Международния ден на жената – 8 март, в Силистра се проведе предизборна среща с дами за представяне на кандидатите за народни представители от Коалиция „АБВ – Движение 21”.

Председателят на Общинската организация на АБВ в Силистра Иванка Ташева – заместник-председател на Общинския съвет и общински съветник, приветства дамите :“ В ежедневието си вие съчетавате професионални задължения с любовта и грижата към семейството, обществена активност с нежността и волята за преодоляване на житейските препятствия, строгостта на родителството с топлината и състраданието в човешките взаимоотношения.Пожелавам ви живот в здраве и бодрост!

Нека винаги да чувстваме, че сме нужни на другите, но и да сме обградени с внимание и любов!“, заключи тя  и представи листата с кандидати за народни представители.

Поздрав към жените отправиха водачът на листата доц. д-р Георги Кючуков и кандидатът за народен представител  Мехмед Мехмед – политолог от „Движение 21”.

С аплодисменти жените посрещнаха  кандидатите за народните представители Венета Бабанова- икономист от Силистра, специалист в областта на трудовите правоотношения, и инж.Йордан Йорданов – началник „Производство” в частна фирма.

За предизборната дейност на Коалиция „АБВ – Движение 21” в Силистренска област и за посланията говори Свилен Димитров – председател на областната структура на АБВ.

Женската организация на АБВ с председател Лиляна Илиева реализира много инициативи, посветени на майките и децата в Силистра.

Листата на Коалиция „АБВ – Движение 21” в 20-ти МИР представя достойни и отговорни хора: доц. д-р Георги Кючуков – неврохирург, Мехмед Мехмед – политолог, член на УС на НДФ „13 века България”, Венета Бабанова – икономист, Веселин Аврамов – историк, инж. Йордан Йорданов, Кристиян Калчев – председател на НК ЮНЕСКО, Мирослав Георгиев – зооинженер, председател на Общински съвет на АБВ – Главиница, Димитър Караджов – търговски представител, общински съветник в Силистра.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com