Жена изпра в пералнята лотариен билет с печалба от 33 млн. паунда

Share This:


Жителка на английския град Уустър по небрежност изпра късмета си, който й носеше печалба от 33 млн. паунда (над 43,4 млн евро), съобщи вестник „Уустър нюз”.
Жената, чието име не се споменава, твърди, че открила билета в джоба на вече изпраните дънки. Тя се опитала да го изсуши със сешоара си. На него ясно се виждали щастливите числа – 26, 27, 46, 47, 52 и 58. Виждала се и годината на тиража – 2016. Но липсвали датата, серийният номер и баркодът, разказва ТАСС, позовавайки се на градското издание.
Жената хукнала към вестникарската будка, където купила билета. Но нейният собственик й отказал и заявил, че не може да потвърди покупката само чрез сканиране на билета, което при липсата на баркода изначално е невъзможно.
Тогава жената се свързала с лотарийната компания Camelot (“Камелот”). Там я посъветвали в писмен вид да изложи случката и да изпрати писмото и повредената печалба, което тя направила. Сега тя чака отговор.
Джакпотът на въпросния тираж бе малко над 87 млн. евро, но тази сума трябваше да се подели на две, защото печелившата комбинация се оказа в два билета. Първи за своята победа обявиха 54-годишните съпрузи Мартинс. Вторият победител не се обаждаше и компанията Camelot съобщи, че притежателят му има време до 7 юли да се появи с печелившия билет. Неизвестният победител се оказа жената от Уустър, която ще трябва да изчака решението за билета й.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com