Енерго Про стартира програма за летен професионален стаж за ученици и студенти

Share This:


Енерго Про обяви програма за платен летен стаж на студенти от техническите университети и ученици от професионалните гимназии по електротехника, съобщиха от енергийната компания. Целта на програмата ЕНЕРГО-ПРО СТАРТ е да помогне на бъдещите енергетици да формират своята професионална ориентация докато са още в училище и в университета, като се запознаят с най-важните дейности, които са в основата на разпределението и доставката на електрическа енергия.
Летният стаж ще се проведе през месеците юни, юли и август и е с продължителност три седмици. Стажантите ще получат възнаграждение за положения труд. За участие в програмата ЕНЕРГО-ПРО СТАРТ могат да кандидатстват студенти в 3-ти и 4-ти курс на техническите университети и ученици в 11-и и 12-и клас на професионалните гимназии по електротехника. Желаещите могат да подадат своите документи на имейл: careers@energo-pro.bg до 22 май 2016 г.
ЕНЕРГО-ПРО е компания с международен опит в производството, разпределението и търговията с електрическа енергия. Притежава 47 електрически централи в Централна и Източна Европа, осъществява разпределение и снабдяване с електроенергия на над 2 млн. клиенти. В нея работят над 8 000 служители.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com