Евтаназията на добитък- план за обезлюдяване на градове и села! Къде са веганите? Къде са защитниците на животни?


Тази публикация е прочетена 1164 пъти!

Евтаназията на добитък продължава и хората ридаят безутешно, въпреки че източникът на заразата все още не е категорично установен.

Полицаи барикадират части имоти и не допускат собствениците им в тях. 

Днес трогателна снимка на възрастна жена обикаля социалните мрежи и предизвиква гневни коментари, а описанието към нея е на фотографът, който я е заснел:

“…баба Дора…от няколко дена плаче, не може да спре… и утре ще плаче…може би за последно. Живее с 30-те си козички и още толкова ярета, всички си имат имена. Това са децата ѝ…не спира да им говори, за тях живее, с тях става и с тях ляга…тази нощ за последно…утре ще бъдат евтанизирани…всичките около 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От утре баба Дора ще е празна…
Толкова болка, сълзи и мъка видях днес…най трудната ми снимка…баба Дора искаше да я снимам…плаках..”, пише Даниел Стефанов.

“Здрави животни евтаназират …мамицата ви долна ..опряхте до козичките и овцете на старите хора по селата в този регион. Изроди еврогейски…с измислени тестове. И едно време е имало болести по животните, но хора не са измирали, а сега избиват здрави животни превантивно. Не вярвайте на измислените тестове. Нарочно избиват всичко. Тук трябва да е опразнена територия по възможност без имоти и препитание, само консуматори плащащи високи данъци им трябват. Линч и Съд за ГЕРБ. Оставка!”, пише друг потребител.

Ние от БиНюз питаме: Къде са веганите, които така ожесточено протестират срещу убийството на животни? Отговорът: Евтаназията на животни е проект на Сорос, каквито всъщност са и въпросните вегани, които прибират немалка сума пари за нашумелите си напоследък прояви на “загриженост”. Хайде стига вече! Къде сте сега? Защо мълчите? 

Къде са защитниците на животни? Защо се правите на заспали?

Цялата грозна картинка около евтаназиите е целенасочена и се прави напълно съзнателно. Целта е да се унищожи поминъка на хората. Тези отрудени хорица, които си имат само това и разчитат на него да оцелеят.

В измислената ни псевдо държава са намерили начин с много труд и пот да изкарват прехраната си, но някой е решил, че те не заслужават да са живи и да съществуват. Поминъкът им ще бъде унищожен, а те ще бъдат принудени да напуснат България, продавайки имотите си на безценица.

Всички знаем, че в региона и не само бяха унищожени всички предприятия и няма друг начин да свържеш двата края.  

Нарочно се пускат заразени животни през границата ни с Турция, така покрай тях ще бъдат избити и напълно здравите, като обезлюдените райони ще бъдат заселени с бежанци. Същите тези афганистанци, пакистанци и т.н., които нашият премиер услужливо ще настани.

Държавата е мащеха за българите. Какво доживяхме, драги сънародници? Да ни принуждават насила да напускаме страната си, за да заселят в нея чужди нам народи със съмнително потекло. 

Как да помогнем и можем ли? Задайте си въпроса можем ли да избършем сълзите на горките хора?

Източник: http://www.bnews.bg/


Share This:

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *