Днес за пръв път в Силистра: Автосалон и конкурс за ретроавтомобили

Share This:


За първи път в Силистра днес – 10 септември, ще се проведе автосалон и конкурс за ретро автомобили „Дръстър“. Проявата се организирна по повод предстоящия празника на крайдунавския град – 14 септември – Кръстовден.
Организатори на събитието са Спортен клуб „Българска автомобилна слава“ , Община Силистра и хотел “Дръстър“, който ще домакинства автосалона на открито.
Любителите на автомобилизма ще могат да видят модели, които се отличават с изключителна рядкост и атрактивност, образец на вечната класика. Всеки автомобил получава индивидуална покана за участие, ако отговаря на всички международни стандарти. Критериите са много високи, тъй като броят на участниците е строго определен, казват организаторите. От огромно значение е ексклузивността на автомобила и нивото на реставрация. Този подход и внимателната селекция гарантират високото ниво на конкурса “Дръстър“ и позиционирането му сред останалите качествени събития в световен мащаб.
Гражданите и гостите на Силистра ще имат възможността да видят и приветстват най-красивите автомобили в България. На публиката ще бъде предоставен уникалният шанс да се докоснат до едни от най-редките модели, срещани у нас.


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com