Дилър на дрога е заловен при спецакция на силистренските криминалисти

Share This:


Иззети са 72 дози хероин с бруто тегло 21.9 грама

Служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Силистра задържаха 33-годишния И.А. по подозрение в притежаване и разпространение на дрога. Арестът на мъжа е резултат на последователна оперативна работа, насочена срещу пласирането на наркотици в региона.
Вчера около 18.00 часа в областния град, действайки незабавно по сигнал, криминалистите заловили мъжа във входа на жилищен блок и при обиск намерили у него три хартиени пакетчета, съдържащи кафеникав прах, идентифициран като хероин. Изяснено било, че непосредствено преди това той осъществил сделка на дребно със същата субстанция, като самоличността на лицата, закупили дрогата, е установена.
И.А. е направил пълни самопризнания пред разследващите и малко след това доброволно предал други 69 пакетчета със същото вещество, които били в дома му. Общото количество иззета дрога е с бруто тегло 21.9 грама.
До момента мъжът няма регистрирани криминални прояви, но е познат на служителите на реда. Задържан е за срок до 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство.
През последните седем дни това е третата успешна акция на силистренските криминалисти срещу наркоразпространението в региона.

IMG_0211


Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com